velkommen til JONI MANPOWER

Sanering

Hos JONI MANPOWER er vi eksperter i miljøsanering og miljøscreening af bygninger.

MILJØSANERING OG SCREENING AF BYGNINGER

​Vi står primært til rådighed i og omkring Kerteminde og Odense, men vi servicerer også gerne kunder på Fyn og resten af landet. Når vi udfører en miljøsanering, foretager vi indledningsvist en miljøscreening af den pågældende bygning. Her kan man se, om der forekommer forurenede områder, der kan være skadelige.

Det kan være maling med PCB, cadmium, zink, bly eller asbest. På baggrund af denne grundige screening, udarbejder vi en rapport der kortlægger, hvor skadeligt affaldet er. Med henblik på en korrekt asbestsanering, miljøsanering eller PCB-sanering er det essentielt, at vi får forsejlet bygningen, således at vi kan påbegynde arbejdet forsvarligt.

GRUNDIG ASBESTSANERING UDFØRES AF ERFARNE SPECIALISTER

Når bygningen er forseglet er området helt lufttæt, og der vil blive monteret luftrensere i høj kvalitet. Dette gøres for at optimere arbejdsvilkårene for vores ansatte, som udfører en asbestsanering. Vi tager ingen chancer, hvorfor alle er iført det rette tøj, så man ikke udsættes for skadelige partikler.

En grundig asbestsanering eller miljøsanering udføres altid af erfarne specialister, som afrenser alle flader for skadelige materialer.

Vi sanerer for:​​​​

Bly

Cadmium

Chrom

Kobber

Kviksølv

Nikkel​​​

Zink

PCB

Klorede paraffiner

Kortkædede PAH

Asbest​

​​

Har du brug for professionelle til at hjælpe dig med asbestsanering eller miljøsanering af en eller flere ejendomme, kan vi løfte opgaven forsvarligt og skaffe os retmæssigt af med de miljøfarlige stoffer.

KONTAKT OS I DAG FOR ET GODT TILBUD

Ønsker du et tilbud på en pris, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi helt konkret kan gøre for dig. Ring til os på telefon: 23 20 65 26, eller skriv til: mail@joni-manpower.dk hvis du har spørgsmål til overnævnte eller priser.​

Få et uforpligtende tilbud 

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage med et uforpligtende tilbud på din opgave.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Følg med på Facebook

Hold dig opdateret med vores projekter og dagligdag, og find inspiration til dit næste projekt. På vores Facebookside finder du bl.a.:

Billeder og videoer fra vores arbejdsopgaver

Udtalelser og anmeldelser fra vores kunder

Seneste nyheder fra os

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os via formularen herunder. Vi glæder os til at høre fra dig.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kan du ikke lide formularer?

Ring til os på tlf.: 23 20 65 26

​eller skriv en mail til mail@joni-manpower.dk

Firmainformation

JONI MANPOWER

CVR-nummer: 25847938

Hindsholmvej 339, 5370 Mesinge

Klik her for rutevejledning

"Vi er kendt for god kvalitet og godt håndværk – kort sagt vi får ros for vores arbejde og hænderne er skruet rigtigt på."

Autorisationsummer: ksul-16479